Iets te vieren…

Bij Atelier Hester Glasbergen kun je een workshop Beeldhouwen volgen, waarin je in 1 dag of middag je eigen beeld kan maken.

In de workshop maak je dan je beeld van een zachte Chinese of Braziliaanse speksteen. Met een ruwe steen, die je zelf uitzoekt, ga je aan de slag. Je gaat raspen, vijlen, schuren, polijsten en in de was zetten. Ik help je met de techniek en de vormgeving. Het beeld kan ook op een sokkel van hout of steen gezet worden.

Een workshop begint om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Eventueel kan dan afgesloten worden met een “high wine”. Een workshop met lunch start om 10.00 uur en eindigt rond 15.30 uur. Informeer naar de mogelijkheden.

Een groep van 8 personen kan terecht in mijn Atelier. Bij grotere groepen organiseer ik een accommodatie. De kosten van de huur van de accommodatie worden extra in rekening gebracht. Het is ook mogelijk dat ik op locatie kom, binnen een straal van 50 kilometer rondom Ede.

De workshop is inclusief 1-1,5 kilo steen, gebruik van gereedschap, koffie/thee en wat lekkers. Een sokkel voor het beeld is niet in de prijs inbegrepen. De workshop is geschikt voor jong tot oud, voor beginners en gevorderden.
De prijs is op aanvraag. Dat kan via het formulier op deze pagina, een mailtje of een telefoontje.

Wil je een programma op maat of past mijn aanbod niet precies in je plan, treedt dan even met mij in overleg over de mogelijkheden.

Scholen en bedrijven

Een workshop Beeldhouwen is ook heel geschikt voor bedrijven en personeelsfeesten. In mijn atelier heb ik ruimte voor 8 personen. Buiten mijn atelier zijn er nog een aantal grotere sfeervolle locaties beschikbaar voor familie of vriendengroepen of bedrijven. Scholen bied ik ook andere mogelijkheden aan zoals het werken met klei of schilderen op porselein. Heb je idee voor een programma en wil je graag met je school voor de kinderen of samen met je collega’s een leuke en originele middag of dag neem dan contact met mij op. We maken in dat geval een programma op maat.

Atelier Hester Glasbergen Ede - workshop beeldhouwen

Workshops via vrije inschrijving

Regelmatig organiseer ik workshops, waarvoor je je vrij kunt inschrijven. Behalve “Beeldhouwen met steen” organiseer ik ook, “Zelf een bronzen beeld maken” “Raku stoken” en de vakantiecursus “Beeldhouwen in Albast” in Toscane.
Je kunt daarvoor alleen of met een aantal vriendinnen of kennissen inschrijven. Of als je een paar mensen weet die graag een workshop willen volgen, kun je ook zelf contact opnemen voor een datum. Ik adviseer je ook om in elk geval in te schrijven voor mijn Ateliernieuws, mijn nieuwsbrief die 1 keer per maand uitkomt, met daarin de data met en de inschrijfmogelijkheden voor de nieuwste activiteiten die ik organiseer.

Contactformulier

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.