Informatie en aanmelding

Meer informatie over of aanmelding voor het Kinderatelier Hester Glasbergen kan via het formulier op de contactpagina. Vermeld bij de aanmelding de gewenste tijd en datum, het aantal kinderen, de leeftijden van de kinderen en de naam van de jarige.
Ik neem meestal direct, maar altijd binnen 2 werkdagen via de mail of de telefoon contact op voor nadere afspraken.

Data kinderatelier

Kinderfeestjes en workshops kunnen alle dagen en tijden van de week in overleg worden afgesproken, behalve op zondag.

Ouders

Het is gewenst dat er minimaal één ouder en/of begeleider aanwezig is bij een kinderfeestje. Maximaal 2 ouders/begeleiders kunnen aanwezig zijn. Liefst mobiele telefoons uit. Er is koffie of thee beschikbaar. De mogelijkheid is aanwezig om foto’s te maken.

Meehelpen tijdens de activiteit is prima, maar je wordt verzocht om je daarbij terughoudend op te stellen met ideeën en aanwijzigingen. Houd in het oog dat kinderen vooral hun eigen creativiteit en vaardigheden gebruiken om hun werkstuk te maken.

Foto’s

Van het kinderfeestje worden door mij foto’s gemaakt.  Deze worden via de facebookpagina van het Kinderatelier of via de App met de ouders gedeeld. Foto’s en Facebook met toestemming van de ouders uiteraard.

Tarieven

Een kinderfeestje  duurt 2 uur, maximaal 8 personen. De kosten zijn € 120,-. Inbegrepen is drinken, iets lekkers en een presentje voor de jarige. Voor de begeleiders is er koffie of thee beschikbaar.
De tarieven voor workshops voor scholen worden in overleg afgesproken.

Bevestigingen en betalingen

Alle gemaakte afspraken worden via de email vastgelegd en aan u toegezonden ter controle. Na uw bevestiging van de afspraken volgt uw betaling binnen 7 dagen via de bank of contant. Bij contant betaling kunt u gelijktijdig met uw kind samen ook een kijkje nemen in het Atelier.  Pas na betaling is het kinderfeestje en zijn de bijbehorende afspraken officieel van kracht.

Verhindering

Mocht u op de afgesproken dag onverhoopt niet kunnen, laat dit dan zo snel mogelijk weten, dan zoeken we naar een andere datum.

Adres, route en parkeren

Op de contactpagina vindt u het adres en een plattegrond. Achter onze woning, meteen links is een parkeerplaats. De vakken met een P zijn vrije parkeerplaatsen.

Tip: Familie workshop

Als u met minimaal 6 personen aanmeldt, kan ik met u een workshopdatum overleggen die u het beste uitkomt. Leuk voor een dagje moeder- dochter, vader-zoon, opa – kleinkind, oma – kleinkind of familie dagje. Het aantal kinderen en volwassen moet in evenwicht zijn, d.w.z.: bv  3 kinderen, 3 volwassenen, 4 kinderen, 4 volwassenen.

Beeldhouwen cursus of workshop

Ateliernieuws

Ontvang regelmatig mijn ateliernieuws met nieuwe activiteiten, cursussen en workshops.

Je bent nu ingeschreven voor het ateliernieuws